kontakt@japanresa.se

031 – 40 80 90   Mån – Fre   11:00 to 15:00

JTB GMT

Auktoriserad Travel Agent

Sök
Stäng denna sökruta.

Japan på ditt sätt

Unika resplaner

Planeras efter dina önskemål

Vår resebyrå skräddarsyr unika resplaner till Japan enligt dina egna önskemål. Oavsett om du drömmer om att utforska de pulserande nöjesparkerna i Tokyo, fördjupa dig i Japans rika historia och kultur, eller bege dig på spännande utflykter genom landets natursköna skönhet, har vi dig täckt. Vi erbjuder en mångfald av alternativ, från tempelbesök till sushi-kurser, och hjälper dig att uppleva det bästa av Japan. Låt oss ta hand om alla detaljer medan du njuter av din drömresa till detta fascinerande land. Japan väntar på att upptäckas, och vi är redo att göra din resa oförglömlig. Ge oss en chans, du blir inte besviken!

Förstabesökaren

2 veckor i Tokyo & Kyoto


Tillbringa två minnesvärda veckor i Japan, med en uppdelning mellan de pulserande städerna Tokyo och Kyoto. Utforska Tokyo med besök på Shibuya Sky, Akihabara’s elektronikdistrikt, och njut av nattlivet i livliga Shibuya. Upplev en mängd spännande aktiviteter innan du fortsätter din resa mot Kyoto och Osaka, där du kan fördjupa dig i den rika historien med besök vid vackra tempel och historiska platser. Japan kommer att förföra dina sinnen med dess kontraster och skönhet, och du kommer att skapa minnen som varar livet ut.

victoria shibuya sky

Vackert & storstad

7 dagar i Tokyo & Mt Fuji

Tillbringa en vecka i den pulserande staden Tokyo och fördjupa dig i skönheten av den ikoniska Mount Fuji i Hakone. Denna oförglömliga resa inkluderar en heldagsutflykt till Mount Fuji, med bekväm upphämtning direkt från ditt hotell, vilket gör det enkelt och smidigt att uppleva detta naturliga mästerverk. Tokyo och Hakone erbjuder en fascinerande blandning av kultur och natur, och denna resa ger dig chansen att utforska både stadens livliga atmosfär och de majestätiska vyerna över Mount Fuji. Det är en perfekt balans mellan stadsliv och naturskönhet.

mt fuji sakuraträd

Upplev Kansai

1 vecka i Kyoto, Osaka & Nara

Har du hört talas om de förtjusande rådjuren som bor i Nara Park? Beläget strax utanför Kyoto och Kobe, är Nara hem till imponerande 1 200 frigående rådjur, redo att charma besökarna med sin närvaro. Dessutom bugar de i utbyte mot kakor, något ni troligtvis aldrig sett förut.

Ni kommer samtidigt spendera tid i Kyoto, Osaka och Kobe. Världsberömde kobeköttets hemaplan. Himmelriket för matälskaren!

tempel kyoto

Helg i Sydkorea

2 Veckor i Japan & Sydkorea

Denna resa ger er möjligheten att utforska Sydkorea, som bara är en 3-timmars färjeresa bort från staden Fukuoka. På denna resa har du chansen att tillbringa en helg i Sydkorea, vilket ger en unik upplevelse för dem som önskar utforska lite mer av Asien. Det är ett spännande tillskott till din resplan som låter dig vidga dina horisonter och uppleva en annan kultur.

busen harbour

Alla våra resor kan anpassas

Våra resepaket är inte färdiga utan skräddarsys efter era önskemål. Vi ser till att bara boka in aktiviteter ni uppskattar, restauranger som lockar och sevärdheter av intresse.