kontakt@japanresa.se

031 – 40 80 90   Mån – Fre   11:00 to 15:00

JTB GMT

Auktoriserad Travel Agent

Sök
Stäng denna sökruta.

Läs mer om

Japan Rail Pass

Japan Rail Pass (JR Pass) är ett särskilt tågpass, endast tillgängligt för turister som besöker Japan. Med detta pass i handen kan du resa obegränsat på stora delar av Japan Railways nätverk, vilket inkluderar de supersnabba shinkansen-tågen, lokala tåg, bussar och även vissa färjor.

Komplett information om JR Pass

Vill du ha mer information om barnbiljetter, priser, leverans och hur man skriver sitt namn är du välkommen till vår officiella Japan Rail Pass sida hos Flygi.se, vårt moderbolag. En auktoriserad och officiell JR partner och återförsäljare i Sverige. Vi har samlat svaren på de fleta frågor kring ert Japan Rail Pass köp på en och samma sida.

Obegränsat med resor

Japan Rail Pass är din nyckel till hela Japan. Utforska allt från Tokyos neon till Kyotos tempel och vidare till Hokkaidos snö och Kyushus stränder – allt med ett enda tågpass. Åk obegränsat på JR-tåg, inklusive Shinkansen, och hoppa på äventyr spontant. Passa på att resa fritt och skapa oförglömliga minnen i Japan!

JR pass flygi

Enkelt & bekvämt

Slipp biljettstress! Med ett JR Pass hoppar du bara på tåget och njuter av resan. Perfekt för spontana avstickare och obegränsat resande på JR-tåg i hela Japan. Platsbokning är inkluderat i JR Passet, men inget måste då alla Shinkansentåg har ett par vagnar utan platsbokning.

Shinjuku station ingång

Spara tusenlappar

Om du planerar att resa mellan flera städer, kommer priset på enskilda biljetter snabbt att överstiga kostnaden för JR Pass. För långdistansresor, speciellt med snabbtågen Shinkansen, kan passet betala av sig redan efter ett par resor.

Narita flygplats

Bedgetvänligt på riktigt

Med en fast kostnad kan du enkelt budgetera för dina transportkostnader, vilket gör att du kan spendera mer på andra delar av din resa, som mat, aktiviteter och shopping.

Shinkansen ticket machine

Enkel ombodstigning

För de flesta tågen behöver du inte boka i förväg. Detta betyder att du kan göra spontana beslut baserat på ditt humör, vädret eller rekommendationer från andra resenärer. Platsreservation är dock något som ingår i JR Passetom du önskar boka plats i förväg.

innuti snabbtåg

Trevligt resande

Japans tågsystem är känt världen över för sin punktlighet, renlighet och komfort. Rymliga säten, tysta vagnar och otroligt vackra utsikter genom fönstret gör varje resa till en njutning.

Kyoto station

Service ombord

Många långdistans- och Shinkansen-tåg erbjuder faciliteter som gratis Wi-Fi, toaletter och servering ombord. Framförallt på snabbtågen Shinkansen. Allt detta gör din resa bekväm och trevlig!

Shinkansen tåg

Internet i Japan

Vi har tillsammans med NINJA WiFi tagit fram ett väldigt förmånligt internetpaket. Ni hämtar ut er trådlösa wifi router på flygplatsen, vid ert hotell eller på deras kontor i Shinjuku och surfar fritt med upp till 7 enheter. Routern är inte större än en powerbank och hela familjen kan surfa med samma router!

Hur skaffar jag ett JR Pass?

Eftersom JR Pass endast är tillgänglig för turister och inte kan köpas över disk hos JR kontoren i Japan behöver du köpa ditt pass innan du anländer i Japan. För att förenkla din planering och göra ditt köp smidigt, välkomnar vi er till vår andra sajt Flygi.se där du kan säkra ditt JR Pass enkelt och med snabb leverans i hela Sverige. Bokar du en paketresa hos oss inkluderas JR Passet i priset om vi anser att din rutt kräver ett pass. Flygi är en officiell partner och återförsäljare av Japan Rail Pass.

Japan rail pass

Reservera sittplats

Många tåg, inklusive shinkansen, erbjuder möjligheten att boka platser i förväg. Det kan vara speciellt användbart under högsäsong eller om du vill säkerställa att du sitter tillsammans med ditt resesällskap. Mer information om reservation för tågen hittar du på Flygi.se/jrpass

Green car säten

Mer om Japan Rail Pass

Japan Rail Pass är ett oslagbart verktyg för den äventyrliga resenären som vill upptäcka Japan på djupet. Det erbjuder både frihet och värde, vilket gör det till ett måste för de som vill se landet på sina egna villkor. Glöm inte att besöka Flygi.se för att köpa ditt pass och starta ditt äventyr i det underbara landet som är Japan!

Ikebukuro station