kontakt@japanresa.se

031 – 40 80 90   Mån – Fre   11:00 to 15:00

JTB GMT

Auktoriserad Travel Agent

Sök
Stäng denna sökruta.

Vad vill du uppleva?

Våra olika restyper

Alla har olika önskemål

Japan är en destination med en rik blandning av gammalt och nytt, natur och teknik. Det finns olika sätt att uppleva detta fascinerande land beroende på restyp.Kulturresor till Japan ger möjlighet att fördjupa sig i landets tusenåriga historia genom att besöka tempel, slott och traditionella tehus. Äventyrsresenärer kan utforska de snöklädda bergen i Hokkaido eller dyka ned i den tropiska marina skönheten runt Okinawa.

Matälskare flockas till Japan för att uppleva autentisk sushi i Tokyo eller för att smaka på de unika regionala delikatesserna i Kyoto. För de teknikintresserade är en resa till Akihabara i Tokyo ett måste, där den senaste elektroniken och animekulturen sammanstrålar. Oavsett vilken restyp man föredrar, erbjuder Japan en oförglömlig upplevelse som ingen annan destination kan jämföra sig med.

Stortstadsresor i Japan

Japans metropoler, med Tokyo i spetsen, erbjuder en pulserande kombination av högteknologi, shopping och nattliv. Här kolliderar futuristiska skyskrapor med traditionella tempel och trädgårdar, och neonljus glittrar vid sidan av historiska landmärken.

tokyo tower

Kulturresa till Japan

För den historieintresserade erbjuder Japan en rik kulturarv med sina tempel, slott och festivaler. Städer som Kyoto och Nara är kända för sina välbevarade traditionella områden och kulturella skatter.

Homeji castle båt

Äventyrsresor till Japan

Från de snöklädda bergen i Hokkaido till djupa skogar och aktiva vulkaner, erbjuder Japan otaliga äventyrsmöjligheter för naturälskare och äventyrare.

Utflykt vinter sapporo

Sol och bad i Japan

Okinawas tropiska öar, med sina vita sandstränder och klara vatten, är perfekta för avkoppling, snorkling och dykning. Ett riktigt paradis i Japan som inte många känner till!

Okinawa paradis hav

Anime och mangaresor

Akihabara i Tokyo och Nipponbashi i Osaka är paradis för fans av anime och manga. Här kan man dyka ned i världen av otaku-kultur, besöka temacaféer och köpa unika samlarobjekt.

akihabara elektronik

Shoppingresa till Japan

Från lyxvarumärken i Ginza till unika hantverk på lokala marknader, Japan erbjuder en shoppingupplevelse som tilltalar alla smaker. Sekondhand är superpopulärt i Japan och märkesväskor från LV, Gucci och Chanel kan hittas till jätteförmånliga priser mot Sverige om man vet vart man skall leta.

ginzo seiko klocka

Företagsresa till Japan

Vill ni resa iväg med jobbet? Vi hjälper till att arrangera resor för större sällskap och ser till att alla bara klaffar. Känn er trygga, för oss är det viktigt att allt funkar när ni är iväg i så stor grupp.

golden pavilion kyoto

Sparesa till Japan

Onsen, de naturliga varma källorna, är hjärtat av Japans spa-kultur. Ett besök till en traditionell onsen-ryokan ger avkoppling för kropp och själ.

onsen spahus

Seniorresa till Japan

Japan är känt för sin gästfrihet och bekvämlighet, vilket gör det till en attraktiv destination för seniorer. Många städer är tillgängliga och erbjuder seniorvänliga aktiviteter. Vi guidar er i rätt riktning!

osaka castle

Träningsresa till Japan

Från traditionell kampsportsträning som karate och judo till vandring på Kumano Kodo-pilgrimsleden, Japan erbjuder en mängd aktiviteter för den träningsintresserade.

träning japan

Alla våra resor kan anpassas

Våra resepaket är inte färdiga utan skräddarsys efter era önskemål. Vi ser till att bara boka in aktiviteter ni uppskattar, restauranger som lockar och sevärdheter av intresse.