kontakt@japanresa.se

031 – 40 80 90   Mån – Fre   11:00 to 15:00

JTB GMT

Auktoriserad Travel Agent

Sök
Stäng denna sökruta.

Checklista

Vårt jobb är att guida dig till rätt aktiviteter och sevärdheter i Japan, och vi ser till att du alltid har något att göra under resans gång. Men det kan vara bra att ha lite koll på vilken typ av resa man vill genomföra och vad för typ av aktiviteter och sevädheter man själv uppskattar.

  • När vill jag resa
  • Hur länge vill jag vara borta
  • Hur många resenärer
  • Vet jag någon / några städer jag inte får missa
  • Ungefärlig budget per resenär
  • Önskemål (tex nöjesparker, festivaler eller dylikt)
  • Standard på boende

Vill du hellre ringa oss?

Vi har telefontid under vardagar 11.00 – 15.00, och nås på telefon 031-408090. Kontaktar du oss utanför dessa tider ringer vi upp såfort vi får en lucka.

Skapa din resa

Fyll i formuläret så återkommer någon av våra reseplanerare inom kort med mer information och en resplan.

rött paraply höstlöv

Behöver du inspiration?

Spana in vår reseguide

Utforska fascinerande Japan genom vår omfattande reseguide och hitta inspiation inför din kommande resa. Upptäck dess rika kultur, vackra platser, och unika erfarenheter som väntar på dig. Vår guide ger dig insikter om allt från traditionella tempel och moderna metropoler till de bästa matskatterna. Låt dig inspireras och planera din drömresa med vår guide som följeslagare, där varje sida tar dig djupare in i Japans oändliga skönhet och mångfald.

vita sakura blommor

Läs mer om

Olika restyper

Japan erbjuder en mångfald av resor för alla smaker. För den urbana entusiasten finns spännande stadsresor till Tokyo och Kyoto, med moderna skyskrapor och historiska tempel. Familjeresor kan utforska Disney Tokyo och andra barnvänliga attraktioner. Äventyrsresenärer kan vandra i japanska Alperna eller dyka bland korallreven. Matälskare kan njuta av sushi och ramen på autentiska matresor. Oavsett din passion, erbjuder Japan en resa som passar dig perfekt.

kimono paraply

Alltid skyddad & säker

Paketreselagen

Paketreselagen är ditt bästa skyddsnät när du reser till Japan. Den säkerställer att vi som researrangör ger dig nödvändig information om priser, boende och villkor. Dessutom garanterar den tillgänglig hjälp och support under hela din resa. Om oväntade hinder uppstår, som resan blir inställd, ger lagen dig rätt hjälp och support. Så, när du planerar din resa till Japan, kan du luta dig tillbaka och njuta av din upplevelse med lugn och förtroende, tack vare paketreselagen.

Våra andra varumärken