kontakt@japanresa.se

031 – 40 80 90   Mån – Fre   11:00 to 15:00

JTB GMT

Auktoriserad Travel Agent

Sök
Stäng denna sökruta.

1 vecka i Japan

Tokyo & Mount Fuji

Förslag på resplan

Våra resplaner till Japan är endast exempel för inspiration och kan såklart förlängas till 2, 3 och 4 veckor om så önskas med fler sevärdheter, aktiviteter och städer. Vi skräddarsyr alltid din drömresa efter dina önskemål, avsett om du längtar efter städer, natur eller kultur är vi här för att göra din resa till Japan unik och minnesvärd.

Perfekt start

Mjukstarta i Tokyo

Japan kan vara mycket att ta in som förstagångs besökare. Vi börjar därför i Tokyo under ett par dagar och tar in det bästa staden har att erbjuda. Vi testar på att äta Yakiniku, besöker tempel och shoppar loss på Don Quijote innan vi ger oss vidare till Mt Fuji.

senso-ji templet

Berget vi längtat efter

Utforska Mount Fuji

Vi tar oss Hakone och Mt Fuji med buss och tåg. Väl i området börjar vi i staden Kawaguchiko, en stad vid foten på berget med en fantastisk utsikt över berget från Kawaguchiko-sjön. Önskas det kan vi bok ain er på en båttur över sjön.

Här bokas ni in på Onsen och Ryokan (om så önskas), där ni kan spendera kvällen på traditionellt japanskt vis tillsammans med varma källor.

sakura season mt fuji

Nya sevärdheter

Vidare till Fujiyoshida

Vi tar oss vidare till vackra Fujiyoshida med sitt populära Arakura Fuji Sengen Shrine och Chureito Pagoda med utsikt över hela Mount Fuji och dess närområde. På kvällen åker vi tillbaka till Tokyo.

mount fuji

Sista dagarna

Mer av Tokyo

Vi fortsätter resan med mer av Tokyo och allt staden har att erbjuda. Man hinner inte se allt på en vecka men vi bokar in er på våra favoriter, bland annat Shibuya Sky i området Shibuya, med utsikt över hela Shibuya Crossing och Tokyo för den delen.

Vi flyger hem från Tokyo och tackar för denna gången! Kom ihåg att resan kan förlängas, ovan är bara ett exempel på en rutt – alla våra resor skräddarsys efter era önskemål och intressen😊

shibuya crossing

Redo att boka denna resa?

Hör av dig till oss så sätter vi ihop din drömresa med denna rutt som inspiration!