kontakt@japanresa.se

031 – 40 80 90   Mån – Fre   11:00 to 15:00

JTB GMT

Auktoriserad Travel Agent

Sök
Stäng denna sökruta.

2 veckor

Tokyo till Kyoto

Förslag på resplan

Våra resplaner till Japan är endast exempel för inspiration. Vi skräddarsyr alltid din drömresa efter dina önskemål. Oavsett om du längtar efter städer, natur eller kultur, är vi här för att göra din resa till Japan unik och minnesvärd.

Första dagarna

Börja i Tokyo

De första dagarna i Japan är fulla av upplevelser och äventyr. Utforska det elektrifierande Akihabara, upplev liv och rörelse i Shinjuku, korsa den ikoniska Shibuya-korsningen, utforska kulturella skatter i Ueno och upptäck trendiga butiker i Omotesando. Dessa stadsdelar erbjuder en fascinerande inblick i Japans mångfaldiga kultur och stil.

tokyo skytree tower

Vida mot Kansai

Pitstop i Kyoto

Ett pitstop i Kyoto under ett par dagar erbjuder en djupdykning i Japans historiska hjärta. Utforska traditionella tempel som Kinkaku-ji (Guldtemplet) och Fushimi Inari Taisha, där de karaktäristiska torii-portarna leder dig genom en förtrollande skog, Arshiyamas storlsgna bambuskog och mycket mer. Upptäck den kulturella rikedomen i Gion-distriktet, känd för geisha och tehus. Smaka på utsökt japansk kaiseki-mat och upplev den andliga lugnet i dessa historiska omgivningar. Kyoto ger dig en tyst och storslagen resa tillbaka i tiden i Japan föredetta huvudstad.

Kimono geisha

Utflykter

Kobe, Kyoto och Nara

Från Kyoto, din bekväma centralpunkt är det enkelt att utforska de närliggande städerna och upptäcka deras unika charm. I Nara kan du ta del av 1,200 frigående och bugande rådjur i en öppen park som utlovar en minnesvärd och unik naturupplevelse. Kobe, känt för sitt utsökta kött, erbjuder en smakrik kulinarisk resa. Och i livliga Osaka kan du ta spännande dagsutflykter och uppleva stadens pulserande energi. Det här är en del av resan som ger dig mångfaldiga intryck och gör att du kan njuta av det bästa som Kansai-regionen har att erbjuda.

nara park rådjur

Mer tid i Tokyo

Tillbaka till Tokyo

Efter att ha återvänt till Tokyo är det dags att utforska några av stadens mest ikoniska platser. I Ikebukuro kan du uppleva den livliga atmosfären med shopping och underhållning i överflöd. I Odaiba kan du beundra den imponerande Frihetsgudinnan och njuta av en magnifik utsikt över Rainbow Bridge. Ginza bjuder på exklusiv shopping och lyxiga butiker, Japans dyraste address. Asakusa tar dig tillbaka i tiden med det historiska Senso-ji-templet och de pittoreska omgivningarna.

rainbow bridge

Hemfärd

Vinka hejdå till Japan

Tacka Japan för denna gången och förbered er på en resa hem. Resan må vara slut för denna gången men vi är helt hundra på att ni kommer vilja åka tillbaka till detta underbara land!

Himejo slott

Redo att boka denna resa?

Hör av dig till oss så sätter vi ihop din drömresa med denna rutt som inspiration!