kontakt@japanresa.se

031 – 40 80 90   Mån – Fre   11:00 to 15:00

JTB GMT

Auktoriserad Travel Agent

Sök
Stäng denna sökruta.

Kundupplevelse

Johan med familj i Japan

Vad gjorde Johan med sin familj i Japan?

Johan reste med sina två barn till Japan under juni månad 2024 och spenderade två veckor i landet, uppdelat med Tokyo och Kyoto som utgångsstäder med Japan Rail Pass istället för att checka in och ut på massa hotell i olika städer. Under sin resa fick de ta del av storstadslivet i Tokyo med Ginza, Shibuya, Asakusa, Shinjuku och mycket annat skoj innan det bar av mer söderut för att uppleva lite natur och tempel i Kyoto. Väl i Kyoto fick de besöka historiska tempel och vacker natur som stod högt på agendan och bland önskemål innan avresa.

Efter ett par dagar i Kyoto och efter att ha landat lite i staden började lite dagsutlyfkter till bland annat Osaka för att besöka Universal Studios och Super Nintendo World USJ som stod väldigt högt bland deras önskemål samt en dag i tempelstaden Nara med sin omtalade Nara Park, där de möttes av 1,200 frigående rådjur i en öppen park utan staket som lärt sig att buga i utbytelse mot kakor som köps på plats. Verkligen en unik och trevlig upplevelse som uppskattades starkt!

Efter en vecka på sydligare breddgrad gav de sig upp till Tokyo igen för att avsluta resan med ett par dagar i Ikebukuro med deras K-books, Animate butik och Mega Pokemon Center i Sunshine City. De passade även på att besöka en strand inte allt för långt utanför Tokyo. Något som inte efterfrågas ofta av våra resenärer som valt en resa till fastlandet, men absolut något som uppskatas och rekommenderas om man vill säga att man har badat Japan innan man åker hem.

Ta del av Johans inskickade bilder

Vill du också boka en resa?

Prata med någon av våra medarbetare och sätt ihop er egen skräddarsydda resa till Japan.  Vi hjälper er med allt från resplan till flyg, hotell och aktiviteter.